vmd@vmd.hr          +385 1 337 5546          

Seminar-Vodiči aktivni odmor-Francuski

12.03.-14.03.2024 / Zagreb & PP Medvednica


Ako si aktivna osoba, željna novih znanja i vještina te poslovnih izazova, prijavi se na seminar za vodiče u aktivnom odmoru na francuskom jeziku, na kojeg te pozivaju:

  • VMD Adventure Travel (CRO) – agencija koja od 1992.god. organizira aktivna putovanja za goste iz Hrvatske i raznih krajeva svijeta, s posebnim naglaskom na pješačke i planinarske te biciklističke ture u RH i regiji
  • Allibert Trekking (FRA) – jedan od najdugovječnijih i najuspješnijih turoperatora koji se bave aktivnim odmorom u Francuskoj, sa više od 40.god. iskustva

Na ovom 3-dnevnom seminaru upoznati ćemo vas sa osnovama vođenja na pješačkim i planinarskim turama te vas pripremiti za rad s gostima našeg partnera Allibert Trekking.

 

Seminar je BESPLATAN, a namijenjen isključivo osobama koje:

  • dobro govore hrvatski i francuski jezik (konverzacijski dio je vrlo bitan, gramatika manje)
  • imaju minimalno 21 god. ili više
  • nisu u stalnom radnom odnosu i mogu/žele započeti suradnju s VMD timom već u sezoni 2024
  • Imaju nekog osnovnog iskustva kretanja u prirodi, u razumnoj su fizičkoj formi i posjeduju osnovnu opremu za planinarenje (plan. odjeća, obuća, ruksak i sl.)
  • posjeduju osnovna znanja iz povijesti, geografije i dr. aspekata opće kulture
  • imaju prirodnu naklonost prema otvorenoj komunikaciji i predstavljanju prirodne i kulturno-pov. baštine

Iskustvo u pustolovnom turizmu nije uvjet, ali je svakako poželjno. Dobrodošle su i edukacije ‘outdoor’ tipa – planinarske, speleo i alpinističke škole, razni tečajevi  za planinarske vodiče, rafting ili sea kayak edukacije i sl. kao i sve druge vrste edukacija koje se mogu povezati sa očuvanjem hrvatske prirodne i kulturne baštine (tečajevi ili znanja iz područja botanike, zoologije, permakulture i graditeljstva s tradicionalnim materijalima, starih obrta i kostima, tradicionalne glazbe i sl.)

Pogledajte kako su naši gosti iz Austrije uživali u upoznavanju ‘lokalaca’

Kako biste se prijavili na seminar, osnovni preduvjet je poslati:

  • Životopis, sa informacijama o znanju stranih jezika te ostaloj edukaciji i radnom iskustvu dosada
  • Kratko motivacijsko pismo (može u samom mailu) o tome zašto vas interesira tematika pustolovnog turizma i ovaj seminar te o tome na koji način vidite našu eventualnu suradnju

Prijave molimo poslati na edo@vmd.hr , zaključno sa srijedom 06.03. Sve prijave biti će odgovorene u najkraćem mogućem roku, no treba imati na umu da samo osobe koje su dobile našu potvrdu sudjelovanja putem e-maila mogu prisustvovati na seminaru, s obzirom da je radi kvalitete seminara, broj polaznika ograničen.

Seminar je besplatan za sve polaznike, ali polaznici sami trebaju organizirati svoj smještaj, obroke, prijevoz i sl. Ukoliko trebate našu asistenciju pri organizaciji smještaja i dr. usluga, stojimo vam na raspolaganju za sve potrebne info.

Komentiraj

*