vmd@vmd.hr          +385 1 337 5546          

PROJEKTI

VMD Adventure Team i naši članovi sudjeluju u poticanju, promociji i izvedbi raznih društveno korisnih projekata poput:

VIA DINARICA www.viadinarica.com

ČISTO PODZEMLJE https://cistopodzemlje.info/hr/

HRVATSKI SPELEOLOŠKI KATASTAR http://www.haop.hr/hr/baze-i-portali/katastar-speleoloskih-objekata-republike-hrvatske

Također, naši članovi aktivno su sudjelovali u raznim volonterskim akcijama (npr. sanacije krovova grada Zagreba, nakon potresa u ožujku 2020), a cijeli naš kolektiv podržava i ostale pojedince, institucije i udruge koje se bave zaštitom prirode, očuvanjem kulturne baštine i sl. poput:

BIOM https://www.biom.hr/

PRIRODA HRVATSKE (Goran Šafarek) http://www.safarek.com/

Uz suradnju sa raznim projektima i udrugama od društvenog značaja, VMD se ponosi i svojom ulogom u edukaciji u pustolovnom turizmu. Kroz godine održali smo brojne tečajeve za turističke pratitelje, seminare i radionice o pustolovnom turizmu kao i sudjelovali u raznim inicijativama potaknutima od obrazovnih ustanova ili turističkih stručnjaka (npr. sudjelovanje u radionicama o tematskom turizmu, organiziranima za NP Paklenica od strane ASPIRA visokog učilišta). Više informacija potražite pod EDUKACIJE.

Uz to, VMD Adventure Team rado će sa vama podijeliti što smo vidjeli, doživjeli i naučili na našim turama i istraživačkim izletima, kroz fotografije, video isječke i priče koje možete potražiti na VMD ADVENTURE BLOG.

Uz tečajeve, programe i ture koje organiziramo i vijesti koje sa vama dijelimo na blogu, nudimo vam i inspiraciju i znanja koja možete pronaći u raznim zanimljivim knjigama i vodičima u izdanju našeg partnera Libricon, vodećeg izdavača putopisnih i pustolovnih izdanja u Hrvatskoj. Više o svemu na VMD PUSTOLOVNA KNJIŽARA.

GALERIJA