vmd@vmd.hr          +385 1 337 5546          

BICIKLIRANJE

Bez obzira jeste li hardcore biciklist ili ste samo aktivna osoba koja voli ideju putovanja na 2 kotača, pozivamo vas da provjerite naše biciklističke programe i sigurni smo da ćete pronaći „to sjajno putovanje“ koje će zadovoljiti vašu želju za aktivnošću, kulturom i znanjem o lokalnom narodu i tradiciji.

Za one koji žele upoznati prekrasnu dalmatinsku obalu, biciklirati nekoliko od 1000 jadranskih otoka i posjetiti poznati dubrovački Stari grad (UNESCO), predlažemo naše biciklističke ture po južnoj Dalmaciji.

Za one koji vole kombinirati vožnju biciklom po mirnim valovitim cestama, okruženi zelenim brežuljcima i vinogradima, uz večernju uživanje u dobroj domaćoj hrani i domaćem vinu, pozivamo vas da posjetite Istru – „hrvatsku Toscanu“.

Ako ste tvrđi biciklist, koji uživa na većim udaljenostima, izazovnim usponima i adrenalinskim spustovima, naša biciklistička tura kroz regiju Like i Velebita možda bi bila savršena za vas.

Za bicikliste koji bi željeli znati više o hrvatskoj austrougarskoj povijesti, posjetite srednjovjekovne dvorce na sjeveru i naučite o neandertalcima dok biciklirate mirnim cestama hrvatskog kontinenta.

Ako ste više pojedinac koji voli voziti svojim tempom, a istodobno želi izvući najbolje iz regije, predlažemo naše BUDI SVOJ VODIČ biciklističke programe.

Naša putovanja vode ljubitelji biciklizma koji su biciklirali diljem Hrvatske i Balkana. Osim o biciklizmu, naši vodiči su vrlo upućeni u povijest, umjetnost, kulturu i tradiciju regije i vrlo su oduševljeni predstavljanjem naše zemlje. Uživaju u vožnji s ljubiteljima bicikala, ali i u pokazivanju „prvih koraka u biciklizmu“, za one koji su novi u svijetu bicikala. Vjerujemo da će oni biti „kotačić koji čini razliku“ u vašoj biciklističkoj avanturi s VMD-om.

PROGRAMI

Dolinom Kupe i ozaljskim krajem (e-bike)

1 dan / srednje teška e-bike tura (B2-3) / uz vodiča
  • Stari gradovi Ozalj i Ribnik
  • Dolina rijeke Kupe
  • Podzemni svijet špilje Vrlovke
  • Tradicionalna kuhinja kontinentalne Hrvatske
270,00 kn po osobi