vmd@vmd.hr          +385 1 337 5546          

TKO SMO MI?

VMD Adventure Team:

Laura Popovac – Izvršni direktor & voditelj programa / Više od 10 godina razvoja, vođenja i upravljanja avanturističkim, kulturnim i poslovnim putovanjima u VMD-u. Glavni koordinator za aktivnosti MICE / Bivši aktivni član (i pročelnik) planinarske sekcije kluba „VELEBIT“, Zagreb. U posljednjih nekoliko godina, ponosna majka i aktivna poslovna žena, koja upravlja VMD timom, kako u idejama, tako i u funkcionalnosti ureda.

Edo Vričić – Voditelj programa & marketinški koordinator / Skoro 10 godina vodič na putovanjima i aktivan u razvijanju avantura i kulturnih susreta. Glavni koordinator za marketinške aktivnosti i standarde kvalitete u VMD timu / Edo strastveni je speleolog i planinar, aktivan član Speleološke sekcije Planinarskog kluba Velebit. Slobodno vrijeme često provodi istražujući divlji teren dinarskih planina, iznad i pod zemljom. Uživa u ljudima i dijeli ideje i znanja.

Na kraju, važno je reći da i danas, 20. god. nakon osnutka naše agencije, članovi VMD tima njeguju zdrav i aktivan način života. Članovi smo poznatih hrvatskih planinarskih društava (PDS VelebitHPD Željezničar) i prijatelji sa članovima drugih društava, bavimo se speleologijom, penjanjem, biciklizmom i planinarenjem, a ponosni smo i na višestruku organizaciju skijaških programa za članove Hrvatske Gorske Službe Spašavanja.

Pozivamo vas da zajedno s nama krenete u avanturu zvanu putovanje!

Vaš VMD tim