vmd@vmd.hr          +385.1.6065840          

VMD putnička agencija osnovana je 1992.god. u Zagrebu, kada je renomirani hrvatski alpinist i planinar, putnik, licencirani gorski vodič i pripadnik HGSS-a (stanica ZG), g. Vladimir Mesarić, pretvorio svoje znanje i strast u posao.

Od samih početaka VMD rastao je i razvijao se ukorak sa hrvatskim planinarima, skijašima, alpinistima i avanturistima. Avanture poput uspona na Kilimanjaro, trekkinga u Himalajama, planinarenja na Korzici i/ili u austrijskim i francuskim Alpama postale su zaštiti znak VMD putničke agencije, ali i mjesto gdje su se VMD djelatnici upoznali sa vama, dragi putnici i avanturisti.

Posebno smo ponosni na sudjelovanje i logističku podršku u projektu “7 vrhova“, najpoznatijeg hrvatskog alpinista i putopisca Stipe Božića.

Nakon početnog usmjerenja na aktivni odmor, VMD je započeo i sa organizacijama kvalitetnih team building programa, u svim dijelovima Hrvatske, a danas vam nudimo široku paletu programa, podijeljenih prema vrstama aktivnosti, ali i prema željenim rezultatima svakog pojedinačnog programa.

Također, od samog početka njegujemo i razvijamo programe i ponude za poslovne klijente, kojima nudimo širok raspon usluga, od avio i željezničkih karata, smještaja, lokalnih transfera i razgleda do posjeta sajmovima i kongresima, itd.

U zadnjih 10-ak godina VMD je veliku energiju, vrijeme i resure usmjerio i na organizaciju kvalitetnih kongresa i incentive programa, kako za hrvatske tako i za inozemne tvrtke.

Neprestano radimo na edukaciji naših zaposlenika i suradnika, a kao naše osnovne prednosti i razloge zbog kojih biste željeli izabrati upravo VMD za vaše putovanje ili poslovni projekt navodimo:

  1. ZNANJE I ISKUSTVO – više od 20. god. iskustva u organizaciji najrazličitijih programa, od aktivnog odmora do poslovnih putovanja, team building programa , kongresa i sl.
  2. FLEKSIBILNOST I POSVEĆENOST KLIJENTU – naš iskusni tim u potpunosti se posvećuje svakom klijentu te je spreman reagirati na različitosti u vašim željama kao i na sve eventualne promjene i nepredviđene okolnosti, brzo i efikasno, uz optimalan odnos cijene i kvalitete. Također, za razliku od „velikih igrača“, VMD vrlo često programe koje prodaje stvara zajedno s klijentom ili grupom klijenata, kako bi program što bolje odgovarao vama, našim putnicima. Primjer su i mnogobrojne planinarske ture koje smo kreirali i i uspješno izveli sa članovima raznih hrvatskih planinarskih društava (PD Naftaplin, HPD Kapela, HPD Zagreb-Matica i dr.).
  3. SIGURNOST – VMD putnička agencija registrirana je turistička agencija koja posjeduje sve certifikate i osiguranja koja vam jamče sigurnost vašeg novca i putovanja. Naše poslovanje osigurano je u Allianz osiguravateljskoj kući, sinomimu za sigurnost u svijetu. Dugogodišnji smo član Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA), koja neprestano radi na poboljšanju kvalitete rada svojih članica, a ponosni smo i na ekološku komponentu našeg poslovanja, što pokazujemo i aktivnim sudjelovanjem u Travelife sustavu održivog poslovanja.

 

Na kraju, važno je reći da i danas, 20. god. nakon osnutka naše agencije, članovi VMD tima njeguju zdrav i aktivan način života. Članovi smo poznatih hrvatskih planinarskih društava (PDS Velebit, HPD Željezničar) i prijatelji sa članovima drugih društava, bavimo se speleologijom, penjanjem, biciklizmom i planinarenjem, a ponosni smo i na višestruku organizaciju skijaških programa za članove Hrvatske Gorske Službe Spašavanja.

Pozivamo vas da zajedno s nama krenete u avanturu zvanu putovanje!

Vaš VMD tim

Na vrh