vmd@vmd.hr          +385 1 337 5546          

VMD PUSTOLOVNA KNJIŽARA

Zasigurno ste već čuli poznatu izreku „Putovanje od tisuću milja počinje prvim korakom“ (Lao Tse)?!

VMD knjižara osnovana je kako bi upravo taj „prvi korak“ u vašim putovanjima i novim avanturama mogli napraviti još u udobnosti vašeg doma.

Želimo vam da u našem izboru putopisa i vodiča velikih hrvatskih i svjetskih putnika i avanturista pronađete inspiraciju za vaše slijedeće putovanje. Ukoliko već znate gdje putujete, u našoj ponudi geografskih karata potražite onu koja će vam pomoći da što kvalitetnije i sigurnije istražite područje i isplanirate svoju avanturu.

Na kraju, želimo vam da se zabavite i otvorite neke nove vidike čitajući o avanturama vaših prethodnika u svjetskim putovanjima, kao i naučite više o aktivnostima kojima se volite ili planirate baviti.

Za sve naslove i geografske karte koje trenutno ne možete pronaći u ponudi VMD knjižare, slobodno nam pošaljite upit na e-mail ili nas nazovite u ured – VMD će se potruditi pomoći vam u vašim istraživanjima 🙂 !

DETALJNA PONUDA I CJENIK USKORO!

PONUDA

KRATKE ŠETNJE U PROŠLOST

Lara Černicki, Stašo Forenbaher 256 stranica, tvrdi uvez, 15,5 x 23,5 cm Nakon što su u knjigama Starim cestama do mora i Starim cestama preko Velebita predstavili graditeljsku baštinu starih cesta na području Gorskog kotara i Velebita, Lara Černicki i Stašo Forenbaher pozivaju vas ovom knjigom da se uputite pješice do brojnih i raznolikih povijesnih znamenitosti, smještenih u privlačnom prirodnom okolišu širom Hrvatske. 180,00kn

STARIM CESTAMA DO MORA

Lara Černicki, Stašo Forenbaher 208 stranica, tvrdi uvez, 15.5 x 23.5 cm Ova knjiga namijenjena je svima onima koje zanima prirodna i kulturna baština Hrvatske, svima kojima put do mora ne znači utrku s vremenom, svima koji na povratku s mora žele iskoristiti još nekoliko preostalih sati sunčanog vremena za izlet u prirodu, svima koji traže trenutak mira i spokoja u osamljenoj kapelici pokraj rijeke… jednom riječju svima onima koji uživaju u lijepom. 180,00kn https://libricon.hr/product/starim-cestama-do-mora/