vmd@vmd.hr          +385 1 337 5546          

AVANTURE U HRVATSKOJ

Hrvatska kroz oko pustolova

Aktivni odmor i pustolovine diljem lijepe naše! Otkrivanje tajni hrvatskih planina i kanjona, šuma, jezera, špilja, rijeka i otoka. Interakcija sa lokalnim stanovništvom, učenje o tradiciji, povijesti i kulturnoj baštini Hrvatske. Degustacija tradicijske kuhinje, proizvoda lokalnih OPG-ova, upoznavanje sokova, vina, likera i rakija iz raznih podneblja. Zabava i druženje! Sve to u društvu iskusnih vodiča.

Ukratko, ‘Hrvatska kroz oko pustolova!’ Nova je to serija programa proizašla iz ‘VMD pustolovnog labaratorija‘, namijenjena svim avanturistima i znatiželjnim putnicima u Hrvatskoj, koji žele upoznati lijepu našu na aktivan način, uz zabavu, druženje i učenje! Gojzericom ili na 2 kotača, kroz sva 4 godišnja doba!

Uz vas su naši pustolovi, vodiči/ce i članovi VMD Adventure Travel tima, koji već 28 godina organizira aktivne ture u Hrvatskoj, regiji i svijetu! Svaki član naše ekipe ima višegodišnje iskustvo u vođenju tura i prenijeti će vam osobnu strast i znanje o području koje posjećujete!

Stoga, ako želite upoznati Hrvatsku kroz oko istinskih pustolova i entuzijasta, pridružite se na jednom od programa i uživajte u pustolovini!

 

AKTUALNO

NEWSLETTER